top of page

8 Березня!!!


Із пробудженням природи приходить до нас перше весняне свято — Міжнародний жіночий день 8 Березня – свято весни, свято кохання, свято її величності Жінки.

Гарно прикрашені класні кімнати створювали святкову атмосферу. Цього дня кожен клас майорів різнобарвними прикрасами: квітами, метеликами, листівками з побажаннями.

6 березня у музичній залі школи відбувся святковий концерт присвячений Міжнародному жіночому дню. Цікаво, тепло, весело і піднесено пройшло свято у нашій школі. Лунали слова-привітання рідним матусям, бабусям, сестрам, вчителям. Заряд енергії, вогник у очах подарували учні молодших класів запальними танцями та дзвінкими піснями. Прозвучали побажання тепла і любові в серцях, чудового настрою і прекрасного самопочуття, постійного відчуття щастя, щоденної радості в душі, чарівних почуттів любові і ніжності, хорошого настрою і впевненості в собі, успіхів у творчих справах і починаннях!

Дуже приємно, що в актовій залі були присутні і батьки, які спостерігали за своїми талановитими дітьми, не приховуючи хвилювання та радості за їхні творчі успіхи. Свято закінчилось з посмішками на обличчях учнів та їхніх рідних мам та бабусь.


Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page